Söderut

Söndagens huvudaktivitet var att åka söderut efter att ha sagt hej då till Stanford med omnejd. Vädret var resvänligt, och blev varmare ju längre söderut vi kom. Lunchen avnjöts i en liten avkrok, San Miguel, vid 101:an på Mission Pizza & Pasta Kitchen. Efter ett kort stopp för tankning och en liten lugnare bit på CA-1 kom vi till slut till Santa Barbara där vi checkade in nere vid hamnen, vandrade ut påpiren och åt kvällsmat i solnedgången.


Måndagen njöt vi i fulla drag av värme och sol, vandrade längs stranden, snabbadade i Stilla Havet (premiär för både A och mig) och sköljde sedan av oss i den betydligt varmare hotellpoolen.

Lunch på Subways mitt i stan på State street och sedan lite shopping och orderin-pizza och TV på rummet på kvällen (man kan ju inte missa rykande färska avsnitt av Big Bang Theory, How I Met Your Mother och Två och en halv män).

Lämna ett svar