Torsdag kväll

Gårdagen var verkligen trevlig och helt rätt för mig. Utflyckten till Napa Valley och färden med the Winetrain var en suverän upplevelse. En mycket god trerätters lunch med utomordentliga viner i lugn takt i en charmig Pullman-vagn från 1915 slår tom X2000 mellan Linköping och Stockholm …

Under resan gjordes ett stopp på Grgich Hills Estate där guidning och vinprovning ingick. Fume Blanc och deras Merlot var bäst tyckte jag.

Väl tillbaks i Palo Alto blev det en favorit i repris, Cheescake Factory, nu med en Kobe beef burger, fantastiskt gott kött (även om det bara var den ammerikanska varianten).

En mycket lyckad dag, och som sagt helt rätt för mig.


Dagen har innefattat en kort guidning på Stanford Stadium (imponerande med sina 50000 platser (som är liten med amerikanska fotball-ögon)). Picnic i solen utanför Joels hus, varpå ”småsyskonen” följde med honom på en föreläsning. På kvällen ett besök på Chili’s i Menlo Park varpå J & T drog ut i natten …

Lämna ett svar