Två dagar (och ett halvt liv) senare

är det hög tid att gå upp och duscha och sedan samla ihop oss för att åka till Napa och göra en utflykt med the Winetrain.

Måndagen var stora San Francisco-dagen med besök på Union Square med Borders och Cable Cars. Lunch sedan på Pier 39 i Fishermans Wharf och en titt på sjölejonen och Alcatraz i blåsten och solen.

Sedan bar det över Golden Gate för fotografering från olika håll – utifrån på nordsidan är klart pampigast!

Ett besök på stranden med ett par tådoppande Arbringar (det var rikigt kallt i vattnet, och blåsigt) inna vi for tillbaka till hotellet och hämtade pizza och pasta på favoriten CPK för lite TV-mys med hela familjen (åtm TV för  de andra som inte började snarka efter tio minuter ;).

På tisdagen kunde vi äta frukost på loftgången idag och medan ungdomarna joggade runt i Stanford och Menlo Park var Kerstin och jag på kamerajakt  men hittad mest tomma hål, i form nedlagd Circuit City, avslutade agenturer och restnoterade varor. Det blev till slut en annan än den tänkta på Fry’s.

Sedan var det lunch på Mike’s Cafe på Middlefield Rd. Mysigt och gott (möjligen lite kallt – men soligt) på uteplatsen.

Och så var det dags för slingriga vägar upp till Skyline och ner till Big Basin med sina gigantiska redwood-trän.

Dagen avslutades med sushibåtar på Sushi Tomo i Mountain View, fånigt skoj att sitta och plocka till sig favoriter när andan faller på.

Lämna ett svar