Disneyland – Happiest place on Earth?

Njae, kanske inte, men faktiskt oväntat trevligt.

Vi anlände till Anaheim igår kväll efter att ha glidit runt mellan Malibu Beach och Redondo Beach, ett heldagsjobb i den täta trafiken här. På kvällen tillbringade vi någon dryg timme i Downtown Disney, och njöt av det varma mörkret som vi aldrig får hemma i Sverige.

Och så Disneyland idag, ett heldagsprojekt i sig. Det var varmt (typ +30), men funkade bra, bl a så var det måttligt mycket folk så köerna blev inte så långa. Noterade också att det var tämligen likt Eurodisney till layout och storlek.

Vi åt väldigt bra (och mycket) på ”Big Thunder Ranch”, all-you-can-eat barbecue. Och nu på kvällen ett skönt och avslappnande dopp i hotellpoolen.

Annars så samlar det ihop sig till avsluting på den här, och imorgon skall vi försöka ta oss upp till SFO.

Lämna ett svar