Från Söderläge till Nytt Läge och så Äntligen Hemma …

… utan Room Service – men väl ett rum väldigt nära flygplatsen (SFO) på sista natten i Kalfornien.

Anton och jag lämnade Anaheim/LA på lördagsmorgonen, och tog snabbaste vägen (CA-5) till San Fran, som var väldigt ”Scenic” om man gillar totalt platt torr halvöken i 45 mil. Dessutom, om man ogillar att svänga, är det definitivt den rätta vägen …

Kvällen tillbringade vi med Joel, lite sista-minuten-inköp på Safeway i Menlo Park, och fantastiska komponera-själv-hamburgare på The Counter på California Avenue. Mycket god, en timmes total väntan på att få ”snabbmaten” var väl spenderad.

Vi lämnade in hyrbilen (en väldigt trevlig och ”lagom” Toyota Camry) med varningslampan för tom bensintank lysande, vilket var lysande då vi gjorde en ”full tank purchase” vid uthämntningen (dessutom så tanked vi fullt typ 5 gånger för att klara de miles vi avverkade).

Flygresan gick helt enligt planen (möjligtvis var snusfrånvaron i Minneapolis oväntad).

Trötta och nöjda ramlade vi in på Stenstorpsvägen 12 vid just 12-tiden.

Och alla väskor var med!

Lämna ett svar