California ’14 – Arrival Day

IMG_20140315_091637
KL 605, som på 11:30 ska föra mig till SFO från AMS

I mars var det dags för EclipseCon 2014 som den här gången återvände till Kalifornien och tom till det hotell där jag var på min första EclipsCon för elva år sedan, Hyatt Regency San Francisco Airport. Som alla flygplatshotell på bekvämt shuttle-avstånd från en storflygplats så blir det platt, mycket trafik och inte helcharmigt. Men det ligger ju i en väldigt trevlig vrå av världen, och är ett riktigt anständigt hotell i sig med fungerande konferensavdelning så det må väl vara hänt. I och för sig, fungerande förutom 6 minuter under en keynote då strömmen var helt borta på hotellet.

Och så tänkte jag och Kerstin kombinera det hela med en långhelg i San Francisco direkt efter konferensen.

Jag flög dit den 15/4, med det där skittidiga planet från Linköping. 6:05 en lördagmorgon är skittidigt, även från den lätthanterliga LPI. Ganska snabbt byte på Schiphol, hann med en liten proteinförstärkning i form av en hamburgare. Och lite latte.

IMG_20140315_152108Äntligen framme, efter 4 långfilmer och två flygplansmål, mör i kroppen, väntande på ”complimentary shuttle”, efter en seg immigration-kö på nära 2 timmar. Men totalt ”bara” 19 timmar från det jag gick upp, inte så illa ändå. Och nu bara en halv timme från hotellet. 15:21 lokal tid. Och alldeles utanför turf-zonen SFOzone som jag av någon outgrundlig anledning inte tog då! Kan bara skylla på jetlag. Eller allmän inkompetens.

IMG_20140315_162132

Utsikten från hotellet var som misstänkt, men vädret var härligt för en som åkte iväg i snöglopp. 20 grader och solsken kändes helt OK! Så för att inte somna för tidigt tog jag en promenad till en zon i närheten.

IMG_20140315_164902BaysideGolf ligger alldeles bakom den här väldigt amerikanska baseball-planen och blev min första amerikanska zon 🙂

Det blev en tidig kväll. Lokalt sett. Orkade bara med en svart IPA ”Back In Black” från det utmärkta San Francisco-bryggeriet 21st Amendment. Dessutom var hotellet fullt av det republikanska partiets lokalvadelning, så det var skönt att stänga dörren och jag slocknade redan vid 21-tiden.

Lämna ett svar